top of page
Changestartshere_Aalst.JPG

mensen in armoede

Ik begeleid al vijf jaar de werkgroep 'stop de armoede' van de Vierde Wereld Groep Aalst. Vertrekkend vanuit een thema dat hen persoonlijk raakt, werken we samen toe naar een originele actie die iedereen aanspreekt. Het traject van drie dagen samenwerking, vindt haar jaarlijkse hoogtepunt in een grote actie rond 17/10, internationale dag van verzet tegen armoede. De Vierde Wereld Groep voelt ondertussen als 'thuiskomen'.
Net zoals bij andere groepen, maar hier nog net iets meer, vinden kantelmomenten plaats tijdens en na oefeningen van Beeldentheater. Omdat beelden en lichaamstaal vaak meer vertellen dan taal kan bevatten.
Changestartshere_beeldentheaterAalst.JPG
Changestartshere_beeldentheater_Aalst.jpg

wat

ik OOK doe

Changestartshere_weerbaarheid.jpg
WEERBAARHEIDS-
TRAININGEN
Changestartshere_duurzaambankieren.jpg
WORKSHOPS EN TRAIN DE TRAINERS VOOR LEERLINGEN
EN LEERKRACHTEN
BSO & TSO
Changestartshere_globelink
WORKSHOPS,  TRAJECTEN EN TRAIN DE TRAINERS VOOR IEDEREEN DIE VERANDERING WIL

Training in mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid voor iedereen die zich identificeert als vrouw, trans persoon, of non-binair persoon. Training voor organisaties waarin de medewerkers te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag.

We keren de standaard om en vertrekken van inhoud,  methodieken en kaders die werken voor de leerlingen BSO, en vandaaruit te extrapoleren naar TSO en ASO. En als multiplicator geven we Train de Trainers aan leerkrachten. Omdat iedereen recht heeft op leren.

-ism Ines van Kanttekening

Ben je op zoek naar een workshop, training of traject op maat voor jouw vereniging, team, organisatie, vrijwilligersgroep?

Dat kan!

Aanvragen doe je hier

bottom of page